Abonneren  Inloggen

Accountmanager Visualize Expo

Bedrijf Easyfairs (beurs: Visualize Expo)
Locatie Gorinchem
Postcode 4207 HZ
Land Nederland

Organiseer dé beurs van Nederland op het gebied van printtechnologieën, digitale (signage) en promotionele oplossingen; word accountmanager bij Visualize Expo!

Ben jij een commercieel talent met een passie voor het benaderen van potentiële klanten en het onderhouden van bestaande relaties? Heb jij al een flink netwerk opgebouwd binnen de grafimedia industrie en lijkt het jou wat om samen met je teamleden de meest complete beurs op het gebied van visuele communicatie in Nederland te organiseren? En droom je ervan om je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een bedrijf waar prestaties en plezier samengaan? Dan zou jij wel eens de perfecte kandidaat kunnen zijn die we zoeken.

ACCOUNTMANAGER - VISUALIZE EXPO (32-38 UUR - HBO/WO)

Visualize Expo, voorheen bekend als Sign & Print, is dé vakbeurs in Nederland waar de print-, sign- en promotie-industrie samenkomen. Toonaangevende leveranciers presenteren hier innovaties op het gebied van printers, software, materialen, inkt en afwerkingen. Visualize Expo staat bekend als een dynamische vakbeurs waar innovatie, kennisdeling en netwerken centraal staan.

Als accountmanager maak je onderdeel uit van het salesteam van Visualize Expo en zet jij je kennis binnen de markt in. Je schroomt niet om de telefoon te pakken of de weg op te gaan voor persoonlijke gesprekken, om klanten te overtuigen deel te nemen aan Visualize Expo. Je weet welke belangrijke spelers je moet benaderen en welke uitdagers potentieel hebben voor de juiste aantrekkingskracht. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat jouw klanten het maximale halen uit hun deelname. Om dit te bereiken, werk je nauw samen met de (content)marketeers binnen ons team. Haal jij voldoening uit het creëren van een levendige beursvloer dankzij jouw overtuigingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen

 • Een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met relevante werkervaring (2-4 jaar)
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels
 • Creatief en innovatief denkvermogen
 • Interesse in de evenementenindustrie

Wij bieden

 • Een marktconform salaris
 • Interessante commissieregeling bovenop je salaris
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
 • 25 vakantiedagen op basis van een 38-urige werkweek
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, met ons eigen Online Academy kennisprogramma
 • Een informele en prettige werksfeer
 • Legendarische bedrijfsuitjes
 • Je werkt bij een van de grootste en meest stimulerende vakbeursorganisatoren van Nederland

Interesse?

Neem contact op met Eefje Schilders

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen