Abonneren  Inloggen

Dataline: ‘Wij halveren de administratieve kosten van je print- en signorders’

22 mei 2024

Partnerbericht uit PRINTmatters Drupa Essentials

Na 8 jaar is het eindelijk zover: Drupa, de grootste vakbeurs voor de printindustrie, gaat door van 28 mei tot 7 juni in Düsseldorf. Sinds de vorige editie in 2016 is de markt nóg competitiever geworden en beseffen veel print- en signbedrijven dat ze nood hebben aan efficiëntieverbetering en gezonde(re) marges. Zo bestaan 40% van de meeste print- en signorders in Europa nog steeds uit administratieve kosten en daar wil Dataline met MultiPress iets aan doen.

In een tijd waarin de administratieve kosten van de meeste print- en signorders in Europa nog steeds verrassend hoog zijn, biedt Dataline met de MIS/ERP-software MultiPress een effectieve oplossing. Volgens Dataline CEO Dirk Deroo is efficiëntieverbetering door automatisering al langer geen keuze meer, maar wel een harde noodzaak:

Dataline CEO Dirk Deroo

‘Sinds Drupa 2016 zijn digitalisering en automatisering in versneld tempo onze industrie binnengedrongen. Printprofessionals zijn er zich van bewust dat ze hun administratieve workflow moeten automatiseren. Enkel zo kunnen zij zich handhaven in een steeds competitievere markt. Een investering in de meest innovatieve MIS/ERP-software is daarom de beste investering die ze op deze drupa kunnen vinden. Wij staan klaar om te tonen hoe ze hun administratieve kosten kunnen halveren en hun marges kunnen verdubbelen!’

De baanbrekende uitbreidingen van MultiPress 6.0 Sirius

MultiPress staat al jaren bekend als dé allesomvattende, modulaire software die alle bedrijfsprocessen van elk print- en signbedrijf integreert in één database. Standaardfunctionaliteiten zoals CRM, calculatie, orderopvolging, planning en productie, aankoop, logistiek, facturering en rapportering horen tot de mogelijkheden.

Met de introductie van MultiPress 6.0 Sirius op drupa 2024 worden baanbrekende uitbreidingen geïntroduceerd, zoals de MultiPress AI Assistant, MultiPress Cloud, een vernieuwde app en meer. Deze nieuwe functies streven naar verdere automatisering van de workflow van print- en signbedrijven, wat leidt tot meer efficiëntie en hogere productiviteit. Daarnaast benadrukt Dataline de integratie met gecertificeerde technologiepartners, wat geavanceerde automatisering mogelijk maakt en het MultiPress-ecosysteem versterkt. Op Drupa worden nieuwe workflowkoppelingen gedemonstreerd met toonaangevende spelers zoals Canon, Kodak, ECO3, en anderen.

Bezoek Dataline in hal 7A

De indrukwekkende stand van Dataline is centraal gelegen in hal 7A (C03). Het Dataline-team staat tijdens Drupa klaar om bezoekers te ontvangen in hun moedertaal. Benieuwd hoe Dataline haar belofte waarmaakt en de administratieve kosten van je print-en signorders halveert? Meteen een bezoek aan de stand inplannen?

Bezoek Dataline tijdens Drupa 2024: Hal 7A, Stand C03


Wat kun je op Drupa verwachten en wat mag je niet missen? Ontvang de gratis PRINTmatters Drupa-special!