Abonneren  Inloggen

Kempen Communicatie en MarketingMakkers samen verder

4 maart 2024

Vanaf maart 2024 bundelen Kempen Communicatie en MarketingMakkers hun krachten. De bedrijven waren al in hetzelfde pand in Horst gevestigd en gaan nu samen verder onder de naam MarketingMakkers.

Op LinkedIn werd de overname vandaag bekendgemaakt. ‘Vanaf nu mogen wij ons één van de grootste fullservice marketingbureaus van Limburg met alle expertises onder één dak noemen’, aldus het bedrijf. ‘Van strategie tot creatie, en van online marketing tot productie in onze eigen drukkerij. Hierdoor hebben we nog meer kennis en slagkracht in huis om in te spelen op marketing-, communicatie- en drukwerkvragen.’

(Voormalig) Kempen Communicatie werd opgericht in 1976 en brengt een berg ervaring en expertise in communicatie en grafische vormgeving, print- en drukwerk met zich mee. Het relatief jonge MarketingMakkers (uit 2015) staat bekend als energiek bureau met uitgebreide kennis over marketing, branding en multimedia. ‘Deze combinatie zorgt voor een kruisbestuiving van creativiteit, strategie en integratie van online en offline media. Best of both worlds dus.’

Bron en foto: MarketingMakkers op LinkedIn


Wekelijks het laatste nieuws in je inbox met de PRINTmatters nieuwsbrief