Abonneren  Inloggen

Bijeenkomst KVGO Young Management bij BrinkOmega

4 december 2023

Het KVGO wil het Young Management programma, waarmee begin dit jaar gestart is, komend jaar een vervolg geven. De eerste ontmoeting voor jonge managers in de grafische industrie staat gepland voor 1 februari 2024. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij BrinkOmega in Houten.

Paul den Blanken, commercieel directeur van BrinkOmega, neemt deelnemers mee in de veranderingen in de markt en de kansen voor BrinkOmega. Hij is ook benieuwd naar de ervaringen van de jonge managers. Daarnaast werken de deelnemers met elkaar aan een uitdaging die zij in het ondernemerschap ervaren. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Het KVGO startte het Young Management programma met als doel de kennisdeling en ontmoetingen tussen jonge ondernemers en leidinggevenden in de grafimediabranche te stimuleren. Deelname aan de bijeenkomst op 1 februari staat open voor iedereen die jonger is dan 45 en eigenaar/directeur, bedrijfsopvolger of leidinggevende is van een grafisch bedrijf. Aanmelden kan d.m.v. een e-mail naar info@kvgo.nl.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters